Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σήκωσε και ο Ερντογάν το "ξίφος" του: Απείλησε με απόλυση τους ανθυπολοχαγούς που ορκίστηκαν πίστη στον Κεμάλ: Σε ποιον τραβάτε τα ξίφη σας;

Μιλώντας στο 21ο Συνέδριο Imam-Hatip στο Κοτζαέλι, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι οι ανθυπολοχαγοί που συμμετείχαν στον «όρκο του ξίφους» στην τελετή αποφοίτησης της Στρατιωτικής Ακαδημίας θα απολυθούν από τον Στρατό. 

Μήνυμα πραξικοπήματος από αποφοίτους στρατιωτικής σχολής στην Τουρκία; - «Eίμαστε οι στρατιώτες του Κεμάλ»

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά: «Σε ποιον τραβάτε αυτά τα ξίφη; Γίνεται η απαραίτητη έρευνα σχετικά με αυτό το περιστατικό και οι λίγοι αδαείς που θα αποκαλυφθούν θα απολυθούν. Δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται στον στρατό μας».

Δηλώνοντας ότι υπάρχει ένας στρατός που δυναμώνει όσο ενισχύεται ο δεσμός του με τις ρίζες του, ο Ερντογάν είπε, "Αυτός ο στρατός είναι ο στρατός του έθνους. Αυτός ο στρατός είναι ένας στρατός που αποτελείται από κάθε άτομο του έθνους. Αυτός ο στρατός ανήκει στο έθνος και είναι η κόρη του έθνους ως έθνος, είμαστε πάντα περήφανοι για τα ηρωικά μέλη του ηρωικού μας στρατού». είπε.

Αντιδράσεις από την Αντιπολίτευση

Την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος του CHP, Özgür Özel, κατηγόρησε τον Τούρκο πρόεδρο για πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των νεαρών στρατιωτικών.

Σε ανάρτηση του δηλώνει: "Είναι πολύ σημαντικό να σταματήσουμε ότι η αντίδραση για το περιστατικό ήρθε 8 ημέρες μετά  Καταδικάζω τις ενέργειες των αποφοίτητων ανθυπολοχαγών από τη Στρατιωτική Ακαδημία, οι οποίοι υποστήριξαν τον αιώνιο γενικό διοικητή τους, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Θυσιάζεις το μέλλον των λαμπερών σου ανθρώπων με την ελπίδα να σταματήσεις την πολιτική σου παρακμή.Αυτό δεν είναι ούτε ηθικό, ούτε συνειδησιακό άδικο το έθνος μας δεν θα το ξεχάσει ούτε θα το συγχωρήσει».

 

Tags
Back to top button