Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συγκλονιστική εξομολόγηση Τσοχατζόπουλου: «Δεν μπορώ άλλο- Δεν αντέχω!»

Τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Άκη Τσοχατζόπουλου στον δικηγόρο του φέρνει στο φως σήμερα το «Secret». Ο σκληρός Άκης βλέπει τον θάνατό του και την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

«Με στοιχειώνει ο θάνατος του Μένιου», εξομολογήθηκε στον δικηγόρο του, εννοώντας τον θάνατο του φίλου του Μένιου Κουτσόγιωργα. Όταν οδηγήθηκε στο Ειδικό Δικαστήριο για τη δίκη Κοσκωτά, ο Μένιος Κουτσόγιωργας έγειρε το κεφάλι του αριστερά και λέγοντας «Κύριε πρόεδρε, δεν δύναμαι», ξεψύχησε.

Όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος Γιάννης Παγουρόπουλος στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον τελευταίο καιρό βλέπει μπροστά του διαρκώς αυτή την εικόνα. Ο πρώην υπουργός, από τα όσα εκμυστηρεύτηκε στον δικηγόρο του, φαίνεται πως διαισθάνεται ότι θα φύγει με τον ίδιο τρόπο, αφού νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν σιγά-σιγά.

«Δεν μπορώ άλλο. Δεν αντέχω. Η υγεία μου χειροτερεύει ημέρα με την ημέρα», είπε σχεδόν ψιθυριστά ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη σύζυγό του. Ο κ. Παγουρόπουλος αναφέρει: «Μετά βίας στέκεται όρθιος, ενώ δεν μπορεί ούτε μέχρι το επισκεπτήριο να πάει, να δει το παιδί του και τη γυναίκα του. Φοβάμαι πως πολύ γρήγορα θα πεθάνει μέσα στη φυλακή. Η κατάστασή του έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ζωή του κρέμεται στην κυριολεξία από μία κλωστή».

Tags
Back to top button