Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκίνηση και θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Φέρτη

Συγκίνηση και θλίψη στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη στο Πρώτο Νεκροταφείο. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Φέρτη, αλλά και πλήθος κόσμου, βρέθηκαν στο Πρώτο Νεκροταφείο για να πουν το τελευταίο αντίο στον δημοφιλή ηθοποιό. 

Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος ηθοποιός, Γιάννης Φέρτης

Ανάμεσά τους, και η τελευταία σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη και οι πρώην σύζυγοί του, Ξένια Καλογεροπούλου και Μιμή Ντενίση. Στην κηδεία βρέθηκαν επίσης ο Σταμάτης Φασουλής, η Μαρινέλλα, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Γιάννης Βούρος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Αντί χρημάτων για στεφάνια, η οικογένεια του Γιάννη Φέρτη ζήτησε να ενισχυθεί οικονομικά το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών. 

 

Tags
Back to top button