Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάνδρι: Συμμορία ανήλικων λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού δυο συνομηλίκους τους

Συμμορία ανήλικων Ρομά λήστεψαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (27/4) υπό την απειλή μαχαιριού έναν 13χρονο και έναν φίλο του στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε την ώρα που δύο ανήλικοι επέστρεφαν από την βόλτα τους στο Χαλάνδρι όταν ένας ανήλικος Ρομά με μαύρα μαλλιά και ξανθιά φράντζα, εμφανίστηκε μπροστά τους με ένα ποδήλατο και τους είπε να σταματήσουν.

Εξαρθρώθηκε σπείρα ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι

Ο ανήλικος δράστης, σφύριξε και ξαφνικά εμφανίστηκαν ακόμη τρεις ανήλικοι που ήταν κρυμμένοι πίσω από πρασινάδες και καλαμιές κυκλώνοντας τα υποψήφια θύματά τους με σκοπό να τους ληστέψουν.

Χαλάνδρι: «Δώσε μου το ρολόι σου, έχω μαχαίρι και θα σε μαχαιρώσω»

Τα ανήλικα θύματα έντρομα παρέδωσαν τα πορτοφόλια τους τα οποία περιείχαν περίπου 10 ευρώ.

Τότε ο ένας από τους δράστες ζήτησε από ένα εκ των θυμάτων του να παραδώσει το smartwatch που φορούσε. Όταν ο 13χρονος αρνήθηκε τότε τον απείλησαν λέγοντάς του: «Έχω μαχαίρι και θα σε μαχαιρώσω».

Το ανήλικο θύμα έντρομο παρέδωσε το ρολόι του ελπίζοντας ότι θα τους αφήσουν να φύγουν, ωστόσο οι ανήλικοι δράστες ζήτησαν να τους παραδώσει το τσαντάκι που φορούσε ο φίλος του. Ωστόσο, όταν εκείνος αρνήθηκε οι ανήλικοι Ρομά τράπηκαν σε φυγή προς τον καταυλισμό στην περιοχή του Νομισματοκοπείου.

Οι δύο μαθητές έντρομοι γύρισαν σπίτι, με τον 13χρονο και τον πατέρα του να πηγαίνουν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου και να καταγγέλλουν το περιστατικό.

 

Tags
Back to top button