Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Sharp Sword: Ένα κινέζικο Stealth Drone με δυνατότητα μεταφοράς 2 τόνους βομβών

Το Sharp Sword είναι ένα UAV που κέρδισε την δεύτερη θέση στον επιστημονικό και τεχνολογικό διαγωνισμό της Κίνας.

Η Κίνα αποφεύγει να δώσει γενικά φωτογραφικό υλικό, ειδικά όσων αφορα μη επανδρωμένα αεροσκάφη με χαρακτηριστικά Stealth. Το «Lijian» (Drone στα κινέζικα) θεωρείτε μία τεράστιια επιτυχία της Κινεζικής Αεροπορίας.

Το Sharp Sword είναι το πρώτο, μη ΝΑΤΟικό, μη επανδρωμένο εναέριο όχημα μάχης. Σχεδιασμένο απο την Aviation Industry Corporation of China και κατασκευασμένο κυρίως απο την Hongdu Aviation Industry Group το Sharp Sword πέταξε πρώτη φορα το 2013.

παρατηρόντας το λίγο μοιάζει στην σχεδίαση με το βομβαρδιστικών Β-2. Διαθέτει δύο εσωτερικές δεξαμενές για βόμβες και έχει ωφέλιμο φορτίο περίπου 4.400 κιλά. Ο κινητήρας του είναι κινητήρας μη-μετάκαυσης, με ελικοειδή είσοδο για να κρύψει τον κινητήρα από το ραντάρ του εχθρού. Έχει μήκος περίπου 33 πόδια, και άνοιγμα φτερών περίπου 46 πόδια

Σε site της Κίνας γίνονται αναφορές για μία έκδοση του με καλύτερα χαρακτηριστικά Stealth, να ξεκίνησε το περασμένο έτος. Αν οι τελικές δοκιμές πάνε όσο καλά πήγαν οι αρχικές, τότε το Sharp Sword θα μπορέσει να τεθεί σε υπηρεσία στις αρχες του 2020, σύμφωνα με τους Κινέζους.

defncenews

Tags
Back to top button