Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Στον εισαγγελέα οι Ρουμάνοι οπαδοί της Στεάουα που συνελήφθησαν στον Προμαχώνα

Την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Σερρών πέρασαν το πρωί οι εννέα Ρουμάνοι οπαδοί της Στεάουα που συνελήφθησαν χθες στον Προμαχώνα. Η δικηγόρος των Ρουμάνων οπαδών θα ζητήσει προθεσμία για να ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Οι οχτώ από τους εννέα Ρουμάνους κατηγορούνται με παραβάσεις του νόμου περί όπλων, του νόμου περί αθλητισμού και βίας κατά υπαλλήλων από κοινού ενώ ένας για κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών στην κατοχή των οχτώ Ρουμάνων, που ήρθαν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Στεάουα με τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε ένα μαχαίρι κι ένα πτυσσόμενο κλοπ ενώ στον ένατο που επέβαινε σε άλλο όχημα μικροποσότητα ναρκωτικών.

Η σύλληψη των εννέα Ρουμάνων οπαδών έγινε ήδη θέμα στα ΜΜΕ στη χώρα τους αφού πρόκειται για ιδρυτικά μέλη συνδέσμου φιλάθλων της Στεάουα. Οι Ρουμάνοι οπαδοί θα προσαχθούν αύριο στο αυτόφωρο.

Tags
Back to top button