Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

ΣΕΚΠΥ: «Εθνική Ελλάδας» η κοινή παρουσία της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και του ΥΕΘΑ

«Όπου κατεβαίνουμε σαν Εθνική Ελλάδος πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ειπε για την συνέχιση της αρμονικής συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Αμυνας-Γενικης Διεύθυνσης Εξοπλισμών και Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανία, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΚΠΥ κ. Αναστάσιος Ροζολής.

Η επισήμανση αυτή έγινε την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Κατασκευαστων Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) παρουσία του ΑΝ.Υ.ΕΘ.Α κ. Δημήτρη Βίτσα, που εγινε στην Λέσχη Αξιωματικών ΛΑΕΔ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ, Πτέραρχος Κοσμάς Βούρης για την συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας.

Κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΚΠΥ κ.Αναστάσιος Ροζολής, σημείωσε μεταξύ άλλων πως, παρά τις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε, προωθήθηκαν λύσεις σε αρκετά από τα διαχρονικά προβλήματα της Αμυντικής μας Βιομηχανίας. Παράλληλα, έγιναν σημαντικές κινήσεις, ικανές να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξή της.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Βίτσας από την πλευρά του, δεσμεύθηκε πως θα συνεχιστεί η συνεργασία με την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία και ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί οι απαιτούμενες ενέργειες για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων όπως η εξυγίανση των Κρατικών Βιομηχανιών, η προώθηση της Εξωστρέφειας της ΕΑΒΙ κλπ.

Tags
Back to top button