Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σε ΣΟΚ το Πεντάγωνο! Οι Ρώσοι αναπτύσσουν πυρηνικό όπλο κατά δορυφόρων που μπορεί να «εξαφανίσει» όλη τη χαμηλή γήινη τροχιά

Αμερικανοί αξιωματούχοι νέα δεδομένα σχετικά με τα ρωσικά πυρηνικά όπλα κατά δορυφόρων, τα οποία σχεδιάστηκαν ειδικά για να καταστρέφουν εχθρικά συστήματα που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την Γη.

Νέα συνεργασία Βαγδάτης-Άγκυρας για την αντιμετώπιση του PKK-Δημιουργούν βάσεις στα σύνορα Τουρκίας-Ιράκ μετά από 30 χρόνια

Ανησυχούν τo Πεντάγωνo τα Ρωσικά Όπλα Κατά Δορυφόρων

Μία υψηλόβαθμη Αμερικανίδα κυβερνητική αξιωματούχος υπέδειξε πως η Ρωσία έχει ήδη αναπτύξει στο διάστημα μία δοκιμαστική πλατφόρμα, η οποία θα την βοηθήσει να δοκιμάσει τα νέα της πυρηνικά όπλα κατά δορυφόρων. 

Η νέα προειδοποίηση της Αμερικανίδας αξιωματούχου έγινε λίγες ημέρες αφότου ένα άλλο μέλος του κογκρέσου ενημέρωσε το αμερικανικό νομοθετικό σώμα για ένα πολύ επικίνδυνο ρωσικό όπλο, το οποίο θα μπορούσε να καταστήσει όλη την χαμηλή γήινη τροχιά (low earth orbit) τελείως ακατάλληλη για χρήση για μεγάλη χρονική περίοδο.

Την νεότερη αναφορά σε αυτά τα ρωσικά υπερόπλα έκανε η Μάλορι Στιούαρτ, βοηθός του Αμερικανού υπουργού εξωτερικών για ζητήματα αφοπλισμών, αποτροπής και σταθερότητας.

Η Αμερικανίδα τόνισε πολλές φορές κατά την διάρκεια του λόγου της πως οι πληροφορίες που έχει στα χέρια της σήμερα η αμερικανική κυβέρνηση υποδεικνύουν πως η Ρωσία δεν έχει παρατάξει ακόμη όπλα τέτοιου είδους, προσθέτοντας πως οι Αμερικανοί αξιωματούχοι προσπαθούν ενεργά να αποτρέψουν κάτι τέτοιο από το να συμβεί μελλοντικά.

Πάντως η Στιούαρτ αποκάλυψε πως η Ρωσία πρόσφατε έστειλε στο διάστημα ένα σύστημα που σχετίζεται με αυτό το πρόγραμμα όπλων κατά δορυφόρων. 

Στρατιωτικοί ειδικοί εκτιμούν πως αυτό το σύστημα αποτελεί έναν δοκιμαστικό δορυφόρο, ο οποίος ίσως σύντομα γίνει στόχος για κάποιο νέο ρωσικό αντι-δορυφορικό όπλο. 

Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα-Μακρόν: Αν οι Ρώσοι σπάσουν την ουκρανική γραμμή άμυνας θα στείλουμε στρατό

 

Tags
Back to top button