Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σε κλοιό υψίστης ασφαλείας το ρωσικό Καζάν εν όψει συνόδου κορυφής BRICS-Ετοιμάζει επίθεση με UAV η Ουκρανία;

Εν όψει της πολυαναμενόμενης συνόδου κορυφής του οργανισμού BRICS στο Καζάν, ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας Σεργκέι Μαρκόβ προειδοποίησε πως η Ουκρανία ίσως σχεδιάζει επίθεση με drones κατά της συνάντησης.

Στις δηλώσεις του ο ειδικός από την Μόσχας σημείωσε πως το αεροδρόμιο του Καζάν έχει ήδη διακόψει πολλαπλές φορές την εναέρια κυκλοφορία του εξαιτίας της απειλής επίθεσης από μη επανδρωμένα αεροχήματα (UAV) των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ίσως θεωρήσει πως μία τέτοια κίνηση θα ξανά φέρει την Ουκρανία στο επίκεντρο της διεθνούς προσοχής. Παράλληλα, με μία τέτοια επίθεση ο ουκρανικός στρατός θα επιχειρούσε να τρομάξει τους εχθρούς του, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας.

Όπως και να έχει, ο Μαρκόβ εξηγεί πως είναι ακόμη αβέβαιο εάν οι Ουκρανοί επιχειρήσουν μία τέτοια επίθεση.

Εμείς να σας ενημερώσουμε πως το επίπεδο ασφαλείας στο ρωσικό Καζάν έχει φτάσει ιστορικό μέγιστο εν όψει της συνόδου κορυφής των BRICS. Τα συστήματα αεράμυνας είναι περισσότερα από ποτέ και βρίσκονται σε επιφυλακή κάθε λεπτό της ημέρας. Απώτερος στόχος είναι η προστασία της συνάντησης από κάθε εναέρια απειλή.

Η Συνάντηση της Χρονιάς για τους BRICS

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, η Ρωσία επιθυμεί η σύνοδος κορυφής των BRICS να επιδείξει στην διεθνή σκηνή την αύξηση της ισχύος του μη-δυτικού κόσμου.

Αυτήν την στιγμή οι πολίτες και οι οικονομίες των χωρών-μελών του οργανισμού BRICS αναλογούν στο 45% του παγκόσμιου πληθυσμού και στο 35% της παγκόσμιας οικονομίας αντίστοιχα. 

Καταλαβαίνετε λοιπόν την σημασία του οργανισμού και της συνόδου στην Ρωσία.

 

Tags
Back to top button