Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Αττικής για την αντιμετώπιση του χιονιά

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα από τη νέα επέλαση του χιονιά και του παγετού. «Δεν εφησυχάζουμε, είμαστε έτοιμοι και σε διαρκή - ανοικτή επικοινωνία με όλους τους φορείς ώστε να περιορίσουμε τις επιπτώσεις από τον ερχομό του ψυχρού κύματος, ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια» επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος παρέστη σήμερα στη συνεδρίαση, του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης.

«Πρόκειται για το 2ο ημίχρονο ενός αγώνα τον οποίο πρέπει με τη συνδρομή όλων να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς, όπως κατά γενική ομολογία πράξαμε και κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος κακοκαιρίας», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα γνωστοποίησε ότι σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστο Καπάνταη, θα διατεθούν, εντός της ημέρας, από το Κέντρο Διαχείρισης Βοήθειας για τους Πρόσφυγες, είδη ατομικού εξοπλισμού στους εθελοντές πολιτικής προστασίας της Πεντέλης. Τέλος, ανέφερε ότι την Κυριακή, σε συνάρτηση με την εξέλιξη του καιρού θα κριθεί, κατόπιν συνεννόηση με τους δημάρχους, εάν θα υπάρξει ανάγκη τροποποίησης του ωραρίου λειτουργίας των σχολείων και σε ποιες περιοχές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button