Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σανγκάη: Πεζοπόρος γλίτωσε μετά από τρομακτική πτώση-Σοκαριστικό βίντεο

Πεζοπόρος επέζησε μετά από σοκαριστική πτώση σε βουνοπλαγιά δοκιμασία που κατέγραψε με την κάμερα του.

Ο Yang Meng, 42 ετών, έκανε πεζοπορία στα βουνά Fanzengjian στην επαρχία Anhui, περίπου 450 χιλιόμετρα δυτικά της Σαγκάης, όταν γλίστρησε. Ο Meng χρησιμοποιούσε μια φορητή κάμερα 360 μοιρών για να καταγράψει την περιπέτειά του όταν συνέβη το απροσδόκητο.

«Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να σηκωθώ καθόλου και γλιστρούσα όλο και πιο γρήγορα», δήλωσε ο Meng στο CNN, αναπολώντας την οδυνηρή στιγμή.

Το βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral στο Douyin (η κινεζική έκδοση του TikTok), δείχνει τον Meng να κατρακυλά ανεξέλεγκτα στον γκρεμό. Το δραματικό βίντεο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 445.000 κοινοποιήσεις.

Η πτώση του Meng σταμάτησε απότομα όταν συγκρούστηκε με ένα δέντρο, γλιτώνοντάς τον από μια πιο καταστροφική έκβαση.

«Όταν χτύπησα στο δέντρο, ένιωσα σαν να έπεσε ένας βαρύς βράχος», αφηγήθηκε ο Meng, που ακόμα δεν είχε πιστέψει ότι επέζησε. Παραδόξως, παρά τη σοκαριστική βουτιά, ο Meng έφυγε από το περιστατικό με μόνο μικροτραυματισμούς, όπως μώλωπες στο πόδι του και μικρά κοψίματα στο χέρι και το μηρό του.

Tags
Back to top button