Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σ. Μπάρκλεϊ: «Η Τερέζα Μέι μπορεί να παραμείνει πρωθυπουργός αν χάσει μια κρίσιμη ψηφοφορία για το Brexit»

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι μπορεί να παραμείνει πρωθυπουργός αν χάσει μια κρίσιμη ψηφοφορία για τη συμφωνία της σχετικά με το Brexit, δήλωσε σήμερα ο υπουργός αρμόδιος για το Brexit Στίβεν Μπάρκλεϊ.

Όταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Μέι μπορεί να αναβάλει την ψηφοφορία, την οποία φαίνεται ότι θα χάσει, και να επιστρέψει στην ΕΕ και να ζητήσει περισσότερες παραχωρήσεις, ο Μπάρκλεϊ είπε στο BBC πως η κυβέρνηση είναι επικεντρωμένη στην ψηφοφορία, η οποία θα προχωρήσει όπως έχει προγραμματιστεί.

"Η ψηφοφορία είναι την Τρίτη" είπε. «Η πρωθυπουργός αγωνίζεται για εμάς και θα παραμείνει στον θώκο».

Στο μεταξύ, το κόμμα DUP της Βόρειας Ιρλανδίας, το οποίο στηρίζει την κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, κάλεσε την πρωθυπουργό να επιστρέψει στις Βρυξέλλες για να προσπαθήσει να επαναδιαπραγματευθεί μια συμφωνία διαζυγίου για το Brexit με την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία θα γίνει αποδεκτή από το βρετανικό κοινοβούλιο.

«Ο δρόμος προς τα εμπρός για την πρωθυπουργό είναι να επιστρέψει στις Βρυξέλλες». δήλωσε στο Sky News ο Νάιτζελ Ντοντς, επικεφαλής του Δημοκρατικού Ενωτικού Κόμματος στο βρετανικό κοινοβούλιο.

«Αυτό για το οποίο είμαστε πρώτα απ΄όλα αποφασισμένοι να κάνουμε είναι να ηττηθεί η κυβερνητική σημαντική ψηφοφορία για τη συμφωνία αυτή», είπε ο Ντοντς για την τρέχουσα συμφωνία της Μέι.

Tags
Back to top button