Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ryanair: «Παγώνει» τις προσλήψεις προσωπικού στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair αποφάσισε να παγώσει προσλήψεις προσωπικού στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει σχετικά με το Brexit, όπως ανακοίνωσε ο γενικός  διευθυντής της, ο Μάικλ Ο'Λίρι.

«Η Ryanair αναστέλλει τη δημιουργία θέσεων εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο» δήλωσε στους δημοσιογράφους, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Δουβλίνο. Ενας εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο τη δήλωση αυτή.

Η εταιρεία δεν αποκλείει επίσης το ενδεχόμενο να καταργήσει θέσεις εργασίας στη Βρετανία «αν και αυτό δεν είναι πολύ πιθανό», πρόσθεσε. Το 2016 η Ryanair προσέλαβε 450 εργαζόμενους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Μάικλ Ο'Λίρι, που είχε ταχθεί κατηγορηματικά κατά του Brexit, είχε προειδοποίησε παλαιότερα ότι η εταιρεία του θα ανέκοπτε την ανάπτυξή της στη Βρετανία και θα στρεφόταν σε άλλες αγορές, όπως στην Ιταλία, το Βέλγιο και τη Γερμανία. Σήμερα είπε ότι αναμένει ένα «πολύ σκληρό» Brexit, μια μια «βίαιη» αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Ryanair δεν αποκλείει επίσης να σταματήσει τις πτήσεις εσωτερικού που εκτελεί σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο (το 2% του συνόλου των πτήσεών της) αντί να υποχρεωθεί να τηρήσει τους νέους κανονισμούς που θα προκύψουν μετά το Brexit, όπως άφησε να εννοηθεί την περασμένη εβδομάδα ο οικονομικός διευθυντής της, ο Νιλ Σοράχα.

Tags
Back to top button