Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία:«Γυμνό» ημερολόγιο προκάλεσε την αντίδραση των αρχών (φωτό)

Οι αρχές του ρωσικού κράτους παρενέβησαν στο ημερολόγιο με τους γυμνούς αθλητές του πανεπιστημίου Warwick.

Παγκόσμιο... φαινόμενο αποτελούν πλέον τα «γυμνά» ημερολόγια, ιδιαίτερα εκείνα πουν εκδίδονται από φοιτητές πανεπιστημίων, στη Ρωσία ωστόσο, το... γυμνό, όταν δεν αφορά κορίτσια, εκλαμβάνεται ως... gay προπαγάνδα. Το αυτό αποδείχθηκε από την απόφαση των αρμόδιων αρχών να απαγορεύσουν την κυκλοφορία του «γυμνού» ημερολογίου που εξέδωσε το πανεπιστήμιο Warwick, στο οποίος απεικονίζονται ολόγυμνοι οι αθλητές που απαρτίζουν τα διάφορα τμήματά του.
Σύμφωνα με τους νομικούς του ρωσικού κράτους, οι εικόνες του ημερολογίου παραβιάζουν τους νόμους περί gay προπαγάνδας και ως εκ τούτου, θα πρέπει να μην κυκλοφορήσει, ώστε να αποφευχθεί η επιρροή του στον λαό της Ρωσίας.
Το πανεπιστήμιο Warwick ξεκίνησε την έκδοση ημερολογίου το 2009, προκειμένου να ενισχυθούν οι παροχές προς τους φοιτητές με τη συγκέντρωση χρημάτων. Πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο γεγονός, καθώς έτυχε τεράστιας ανταπόκρισης.
Το συγκεκριμένο, ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό που «τιμωρήθηκε», καθώς από τα 23 συνολικά που έχουν εκδοθεί ενός του 2018, έξι απαγορεύθηκαν, καθώς εμπίμπτουν, όπως υποστηρίζουν οι ρωσικές αρχές, στους νόμους περί gay προπαγάνδας.

Tags
Back to top button