Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ρωσία: Συνελήφθησαν πρώην πράκτορες της Υπηρεσίας Ασφαλείας

Δύο πρώην πράκτορες της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας στη Ρωσία και ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της υπηρεσίας κυβερνροασφάλειας ρώσικης εταιρίας αντιμετωπίζουν κατηγορίες προδοσίας για λογαριασμό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Την είδηση αποκάλυψε ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, Ιβάν Παβλόφ.

Όπως είπε ο Ρώσος συνήγορος, οι κατηγορίες δεν αφορούν σε επικοινωνία ή συνεργασία με την CIA, αλλά αναφέρονται απευθείας στις ΗΠΑ. Επιπλέον δεν έχει ξεκαθαριστεί αν οι κατηγορούμενοι συνδέονται με την οργάνωση "Σαλτάι Μπολτάι", μια ομάδα χάκερ που έχουν εισβάλει σε επίσημα έγγραφα του Κρεμλίνου, εκ των οποίων και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Ρώσου πρωθυπουργού Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.

Από το Κρεμλίνο σπεύδουν πάντως να τονίσουν πως οι συλλήψεις δεν συνδέονται καθ' οιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση χάκινγκ των αρχείων του κόμματος των Δημοκρατικών και επηρεασμού των αμερικανικών εκλογών στην οποία έχουν αναφερθεί συχνά - πυκνά οι Δημοκρατικοί και μέλη του FBI.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν βαριές ποινές που φτάνουν ως και τα 20 χρόνια φυλάκιση. Το RT εξηγεί επιπλέον πως η ευαίσθητη "φύση" του θέματος, επιβάλει η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Tags
Back to top button