Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ρωσία και Τουρκία συμφώνησαν τον συντονισμό των αεροπορικών επιδρομών τους στη Συρία

Αντιπροσωπείες των δύο κυβερνήσεων, οι οποίες διαπραγματεύθηκαν τον τελευταίο μήνα την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός στη Συρία, συναντήθηκαν στη Μόσχα

Η Ρωσία και η Τουρκία υπέγραψαν μια συμφωνία που προβλέπει τη δημιουργία μηχανισμών για τον «συντονισμό» των αεροπορικών επιδρομών τους στη Συρία εναντίον «τρομοκρατικών στόχων», ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Αντιπροσωπείες των δύο κυβερνήσεων, οι οποίες διαπραγματεύθηκαν τον τελευταίο μήνα την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός στη Συρία, συναντήθηκαν στη Μόσχα και υπέγραψαν ένα έγγραφο το οποίο «καθορίζει τους μηχανισμούς για τον συντονισμό και τη συνεργασία» των δύο χωρών σε αυτές τις επιδρομές και την αποφυγή επεισοδίων στο συριακό εναέριο χώρο, σημειώνεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Αμύνης.

Στόχος είναι να μην επαναληφθεί ανάλογο επεισόδιο με εκείνο της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικό μαχητικό στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, γεγονός που προκάλεσε «πολεμική» ένταση ανάμεσα στις δύο χώρες.

Tags
Back to top button