Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ρωσία: Ανακοίνωσε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 στην Κριμαία (βίντεο)

Νέα στρατηγική έκπληξη από την Ρωσία η οποία ανακοίνωσε την επίσημη επιχειρησιακή ετοιμότητα των αντιαεροπορικών πυραύλων S-400 στ5ην Κριμαία.

Πιο συγκεκριμένα η ρωσική Αεράμυνα στην Κριμαία ενισχύθηκε με ένα σύνταγμα αντιαεροπορικών  πύραυλων S-400 και με έδρα στην Θεοδοσία η οποί βρίσκεται 153 χλμ. ανατολικά της Σεβαστούπολης.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της τελετής επιχειρησιακής ετοιμότητας ο αντιστράτηγος Victor Sevastyanov δήλωσε: «Δεν πρόκειται να κρύψουμε από κανένα στον κόσμο τι δημιουργήσαμε προκειμένου να ενισχύσουμε τις δυνατότητες αεράμυνας στην περιοχή της Κριμαίας και το νέο αυτό σύνταγμα αντιαεροπορικής Άμυνας».

Ο αντιστράτηγος ο οποίος είναι διοικητής της 4ης αντιαεροπορικής Στρατιάς συνέχισε: «Είχαμε την ευκαιρία και θέσαμε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα το σύστημα S-400 το οποίο έχει την ικανότητα να εντοπίζει έως και 400 στόχους ταυτόχρονα».

Υπενθυμίζεται πως το αντιαεροπορικό σύστημα S-400 «Triumph» έχει τη δυνατότητα κατάρριψης εχθρικών αεροσκαφών σε αποστάσεις μέχρι 400 χιλιομέτρων, ενώ μέχρι τα 60 χιλιόμετρα, μπορεί να καταστρέφει βαλλιστικούς στόχους που πετούν με ταχύτητα έως και 17.280 χ.α.ω., όπως και τακτικούς πυραύλους και βλήματα cruise.

Ενδεικτικό σχέδιο της κάλυψης που παρέχει το σύστημα εάν ήταν τοποθετημένο  την Σεβαστούπολη.

Οι πύραυλοι έχουν τοποθετηθεί στη Θεοδοσία, η οποία βρίσκεται ανατολικά 150 χλμ. της Σεβαστούπολης οπότε ο σχετικός κύκλος θα είναι μετατοπισμένος κατά τι προς τα ανατολικά.

Bίντεο από δοκιμές του συστήματος

Tags
Back to top button