Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέντης: Επεισοδιακή καταδίωξη Ρομά με 2 συλλήψεις και τραυματισμό αστυνομικού

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/4) στην περιοχή του Ρέντη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 23:50 όταν στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ που κινούνταν επί της Πέτρου Ράλλη έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα προκειμένου να το ελέγξουν.

Ζεφύρι: Ρομά κλέβουν ρεύμα από τις κολώνες - Έξαλλοι οι κάτοικοι


Ο οδηγός δεν υπάκουσε την εντολή των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Τελικά η καταδίωξη έλαβε τέλος στα Πατήσια όταν το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα παρτέρι και ακινητοποιήθηκε.

Οι τρεις Ρομά βγήκαν από το όχημα και άρχισαν να τρέχουν. Λίγο πιο κάτω, ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν δύο από αυτούς και να τους περάσουν χειροπέδες με έναν από τους συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια της σύλληψης, να επιτίθεται σε αστυνομικό και να τον τραυματίζει ελαφρά.

Ο τρίτος της παρέας κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται ενώ, όπως προέκυψε από την έρευνα, το όχημα που οδηγούσαν είχε κλαπεί από την περιοχή της Καλλιθέας.

Tags
Back to top button