Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο αποκάλυψε η σύλληψη ενός άνδρα στην Αιγιάλεια - Είχε απειλήσει την αδελφή του

Ένα οπλοστάσιο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγίου, όταν πήγαν στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή της Αιγιαλείας και του πέρασαν χειροπέδες, μετά από καταγγελία που υπέβαλε εναντίον του η αδελφή του ότι την απείλησε φραστικά κατά την διάρκεια διαπληκτισμού που είχαν μεταξύ τους τη Μ. Πέμπτη.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στο σπίτι, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δυο κυνηγητικά όπλα, μια κυνηγετική καραμπίνα, ένα μονόκαννο φλόμπερ, ένα αεροβόλο όπλο, δυο κουτιά άκαπνης πυρίτιδας, επτά σφαίρες, ένα βλήμα, ένα εργαλείο ανατροφοδότησης φυσιγγίων, μια ξιφολόγχη και ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Ο κάτοχός τους συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου με την που σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλα ποινικά αδικήματα.
 

Tags
Back to top button