Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρέγκλινγκ: Χωρίς μεταρρυθμίσεις το πρόγραμμα θα αποτύχει

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) έπραξε το αναμενόμενο, καθώς η διοίκησή του έδωσε το πράσινο φως για την εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το ελληνικό χρέος, αλλά ο επικεφαλής του Κλάους Ρέγκλινγκ, δεν φαίνεται να είναι και τόσο σίγουρος ότι αυτό φθάνει.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ρέγκλινγκ ξεκαθάρισε ότι τα συγκεκριμένα μέτρα μπορεί να βοηθούν ώστε να καταστεί βιώσιμο το ελληνικό χρέος και μάλιστα να μειωθεί κατά 20% ως ποσοστό επί του ΑΕΠ έως το 2060, αλλά για να συμβεί αυτό δεν φθάνει η προσπάθεια του ESM αλλά η απόλυτα απαραίτητη συνθήκη δεν είναι άλλη από την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων για τις οποίες έχει δεσμευθεί η ελληνική κυβέρνηση.

«Τα βραχυπρόθεσμα μέτρα των ESM και EFSF θα μειώσουν το βάρος του χρέους για την Ελλάδα, αλλά η απόλυτη επιτυχία του προγράμματος έγκειται στο να συνεχιστεί η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων από την ελληνική κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ρέγκλινγκ.

Tags
Back to top button