Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Πτώση στο χρηματιστήριο -Κατέρρευσαν οι μετοχές

Κατέρρευσε μετά το πρώτο μισάωρο η αγορά στην Αθήνα, ύστερα απο τις ρευστοποιήσεις στις τραπεζικές μετοχές… 

Η μεγαλύτερη αρνητική είδηση είναι το γεγονός ότι στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου αναμένεται μια μεσοβέζικη λύση, γι' αυτό οι επενδυτές επιχειρούν να πάρουν τα κέρδη τους. 

Αρχικά, η αγορά σημείωνε και κέρδη, αλλά οι ειδήσεις για το reverse split επέδρασαν αρνητικά.

Βεβαίως, η μεγαλύτερη αρνητική είδηση είναι το γεγονός ότι στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου αναμένεται μια μεσοβέζικη λύση, γι' αυτό οι επενδυτές επιχειρούν να πάρουν τα κέρδη τους.

Άλλωστε η ελληνική αγορά εμφανίζει απόδοση 25% από τις αρχές του χρόνου.

Πριν από λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 770 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,04%. 

«Βουτιά» 5,94% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 0,206 ευρώ με 12 εκατ. τεμάχια. 

Με πτώση 4,48% η Eurobank στα 0,831 ευρώ και 1 εκατ. τεμάχια. 

Πτώση 2,81% για την Εθνική Τράπεζα στα  0,311 ευρώ. 

Πτώση 2,30% για την Alpha Bank στα 2,13 ευρώ. 

Κέρδη 0,39% για τον ΟΤΕ στα 10,39 ευρώ. 

Οριακή πτώση 0,10% για τον ΟΠΑΠ στα 9,71 ευρώ.

 Οριακά κέρδη για την Motor oil στα 17,03 ευρώ. Με κέρδη 0,31% για την Μπέλα στα 15,99 ευρώ. 

Άνοδος 2,74% για τη ΔΕΗ στα 4,5 ευρώ.  Με κέρδη 0,71% η Folli- Follie στα 19,78 ευρώ.  Άνοδος 0,77% γαι τον Τιτάνα στα 26,03 ευρώ. «Βουτιά» 4,26% για την Τέρνα Ενεργειακή στα 3,14 ευρώ. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 11 εκατ. ευρώ.       

Tags
Back to top button