Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόταση δυσπιστίας: Στις τρεις διακοπές... μπήκε στη Βουλή η Κωνσταντοπούλου

Μία ακόμη αναστάτωση προκάλεσε στη Βουλή, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επρόκειτο να ανοίξει τον κύκλο ομιλιών των πολιτικών αρχηγών, αλλά επικαλέστηκε κώλυμα, λέγοντας πως αντιμετωπίζει ένα επείγον ζήτημα, το οποίο δεν της επέτρεπε να μιλήσει πριν από τις 6 το απόγευμα.

Η συνεδρίαση διεκόπη για κάποια ώρα για να δουν αν δέχονταν οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί να της παραχωρήσουν τη θέση τους. Τελικά στο βήμα της Βουλής ανέβηκαν ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός και ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας. Όταν έφτασε η σειρά του προέδρου της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, διαπιστώθηκε ότι ο Αλέξης Χαρίτσης έλειπε.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη έκανε λόγο για «ένα μικρό πρόβλημα στην κυκλοφορία, εδώ κοντά». «Θα διακόψουμε μέχρι να φτάσει», είπε η κ. Γεροβασίλη, η οποία φέρεται να ενημερώθηκε από συνεργάτες του κ. Χαρίτση πως βρήκε κίνηση στον δρόμο.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αρνήθηκε να μιλήσει πριν από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως εκ τούτου όταν ο Αλέξης Χαρίτσης ολοκλήρωσε την ομιλία του η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν βρίσκονταν στην αίθουσα για να πάρει τον λόγο και έτσι η Βουλή θα ξαναδιέκοψε.

Επιτέλους, περίπου στις 6.15 η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε στην αίθουσα και σύμφωνα με ενημέρωση από την ίδια: «Μονομερώς ο Τασούλας, χωρίς καμία ενημέρωση προς τους αρχηγούς και τα κόμματα επεχείρησε να επισπεύσει την διαδικασία».

Η πρόεδρος της Πλεύσης δεν είχε ενημέρωση και η ίδια ασκούσε χρέη συνηγόρου με τους συγγενείς των θυμάτων. Μάλιστα, όταν επιχείρησε η Όλγα Γεροβασίλη να της κάνει ερώτηση, δεν πρόλαβε να ανοίξει το στόμα της και η κυρία Κωνσταντοπούλου της είπε: «Μην μετράτε τον χρόνο μου, μέχρι να ανοίξω τα χαρτιά μου».

Tags
Back to top button