Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Προκαλεί ο Τούρκος αντιπρόεδρος: «Η Ελλάδα δεν θέλει να λυθεί το Κυπριακό»

Η Ελλάδα βρίσκει αφορμές για να μην λυθεί το Κυπριακό ζήτημα δήλωσε στο ΑλΤζαζίρα ο Τούρκος αντιπρόεδρος Τουγρούλ Τουρκές και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ελλάδα έθεσε όρο την κατάργηση των εγγυήσεων για να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις. 

Στις δηλώσεις του ο Τούρκος αντιπρόεδρος είπε ότι η Ελλάδα επέμεινε στην πλήρη κατάργηση των εγγυήσεων. «Ο Τσίπρας είπε πως αν δεν καταργηθούν οι εγγυήσεις δεν θα συμμετάσχει στην διάσκεψη. Εμείς ως εγγυήτριες χώρες δεν μπορούμε να πάρουμε τέτοια απόφαση χωρίς να το έχουμε συζητήσει προηγουμένως. Μια τέτοια απόφαση θα ληφθεί όταν πάμε στην Γενεύη. Εκεινος πριν ακόμη συναντηθούμε πώς θέτει έναν τέτοιο όρο. Δεν είναι καθόλου σωστή προσέγγιση» είπε ο ίδιος. 

«Εγώ εδώ και δύο μέρες έχω την βαλίτσα μου έτοιμη και περιμένω να γίνει κάτι καλό. Θα σηκωθούμε με τον αξιότιμο Πρωθυπουργό και θα πάμε. Δυστυχώς όμως και ο εκπρόσωπος του Τσίπρα είπε πως θα πάνε όταν καταργηθούν οι εγγυήσεις», πρόσθεσε ο Τουρκές.

Τόνισε ακόμη ότι σε ορισμένα θέματα θα χρειαστεί μεγαλύτερη πρόοδος καθώς υπάρχουν ζητήματα στο τραπέζι που δεν έχουν ακόμη συμφωνηθεί. 

Tags
Back to top button