Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Politico: «Άγρυπνο το βλέμμα της Μόσχας για μια συμφωνία για το Κυπριακό»

Σε ένα εκτενές άρθρο του Politico για τις διαπραγματεύσεις για το του Κυπριακού γίνεται αναφορά στη Ρωσία και το ρόλο που μπορεί να παίξει η Μόσχα στις διαβουλεύσεις.

Αναλυτικά γράφει:

Η Μόσχα έχει τηρήσει στάση σιγής έως τώρα αλλά οι υποστηρικτές της επανένωσης της Κύπρου φοβούνται ενδεχόμενη αντίδραση της, εξαιτίας των διαφόρων κατηγοριών για εμπλοκή στις εκλογές των ΗΠΑ και της Γερμανίας.

Η Ρωσία έχει ήδη ασκήσει βέτο μια φορά στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το 2004 όταν οι άλλες 14 χώρες ψήφισαν υπέρ.

Η Ρωσία έχει στενές σχέσεις με τους Ελληνοκυπρίους, πολιτικές, πολιτιστικές και θρησκευτικές. Οι ανησυχίες έγκειται στην πιθανότητα το Κρεμλίνο να χρησιμοποιήσει τις συνδέσεις του με μικρές εθνικιστικές οργανώσεις για τη διατάραξη των συνομιλιών. Απώτερος στόχος θα είναι η περεταίρω άνοδος του λαϊκισμού στην Ευρώπη καθώς και η δημιουργία περισσότερων προστριβών στο εσωτερικό της ΕΕ.

ΠΗΓΗ: 

 

Tags
Back to top button