Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πολεμική Αεροπορία: Συναρπαστική διάσωση πολιτών από Super Puma στη «λευκή» Σκόπελο (φωτό, βίντεο)

Μία ακόμη διάσωση σε χιονισμένο νησί πραγματοποίησε την Πέμπτη ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτή τη φορά, το ελικόπτερο απογειώθηκε από την 130 Σμηναρχία Μάχης, από τη Λήμνο, με προορισμό τη Σκόπελο, όπου μετέφερε ένα ζευγάρι που είχε εγκλωβιστεί στο χιονισμένο έδαφος του νησιού των Σποράδων.

Η διάσωση έγινε στην περιοχή Καλόγηρος και το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο λιμάνι του νησιού. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου εντόπισε τα δύο άτομα περίπου στις 15:10, ενώ η επιχείρηση είχε ολοκληρωθεί στις 15:30.

Στο βίντεο που ακολουθεί έχει καταγραφεί ολόκληρη η εντυπωσιακή επιχείρηση διάσωσης:

Κατά τα τελευταία 24ωρα που η χώρα βρίσκεται στη δίνη του πολικού συστήματος «Αριάδνη», έχουν προκύψει μεγάλες ανάγκες για παροχή βοήθειας σε αποκλεισμένα άτομα και περιοχές. 

Σύμφωνα με στοιχεία της Πυροσβεστικής, από τις 7 Ιανουαρίου έως και σήμερα, έχουν μεταφερθεί συνολικά 87 ασθενείς προς νοσηλευτικά ιδρύματα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και προς τις οικίες τους. Σε ασφαλή σημεία μεταφέρθηκαν 336 άτομα. Επίσης, μεταφέρθηκαν άλλα 144 άτομα, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, από και προς τον χώρο εργασίας τους.

Tags
Back to top button