Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ποιος είναι ο λόγος που δεν συνόδευσε τον Ε. Μακρόν η Μπριζίτ στο Βερολίνο; (εικόνες)

Ο 39χρονος νέος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν πραγματοποίησε το πρώτο του, συμβολικής σημασίας, ταξίδι στο εξωτερικό επιλέγοντας να επισκεφθεί το Βερολίνο. 

Όμως, ενώ σε όλη την διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα η σύζυγός του Μπριζίτ ήταν διαρκώς στο πλευρό του, ταξιδεύοντας μαζί του σε όλη τη Γαλλία, συμμετείχε στις συνεδριάσεις του κινήματος En Marche και κρατούσε σημειώσεις, όπως έδειξε ντοκιμαντέρ στο δίκτυο TF1 την επομένη της νίκης του, στην συνάντηση με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ο Μακρόν πήγε χωρίς την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Τι είχε συμβεί;

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο, η αιτία της απουσίας της Μπριζίτ Μακρόν από το πρώτο επίσημο ταξίδι του Γάλλου προέδρου στο εξωτερικό είναι η φοβία που έχει για τα αεροπλάνα!

«"Ταξιδεύοντας μαζί της στον αέρα, είναι βέβαιο ότι θα φθάσεις με σπασμένο χέρι", λέει αστειευόμενος ένας σύμβουλος στην εκστρατεία του Μακρόν που έζησε την εμπειρία», γράφει στο βιβλίο του για τον Γάλλο πρόεδρο «Les coulisses d’une victoire» (Τα φτερά μιας νίκης) ο δημοσιογράφος Φρανσουά Ξαβιέ Μπουρμόν.

Ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας πλέον, η πρώην καθηγήτρια Γαλλικών και Λατινικών στο λύκειο της Αμιέν, όπου φοιτούσε ο Μακρόν, η Μπριζίτ αναμένεται να συνοδεύει τον Γάλλο πρόεδρο στα ταξίδια του εκτός συνόρων. Μένει να δούμε, αν θα κατορθώσει να νικήσει την φοβία της για τα αεροπλάνα. 

Tags
Back to top button