Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για θάνατο του Άσαντ

ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές από τη Μόσχα αναφέρουν ότι ο Άσαντ υπέστη εγκεφαλικό και βλάβη στο στο αριστερό του μάτι «ως αποτέλεσμα των ψυχολογικών στρες που βιώνει λόγω της κατάταστασης».

Στην εφημερίδα «Middle East»  σ΄ ένα άρθρο από τον Ιρανό συγγραφέα Amir Taheri το Σάββατο επιβεβαιώνεται το εγκεφαλικό επεισόδιο  και αποδίδεται στο γεγονός ότι ο  Άσαντ  «άρχισε να αισθάνεται  εξάντληση μετά από πέντε χρόνια πολέμου και την ένταση», σύμφωνα με πληροφορίες από το dimpenews.com

«Με τη σειρά της η εφημερίδα «Al Quds Al Arabi» ανέφερε  σήμερα ότι άτομο κοντά στον Άσαντ που αποτελεί πολιτική πηγή ισχυρίζεται ότι ο Άσαντ  υπέστη πριν από λίγες ημέρες εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά ανακάμπτει.

Η πηγή (η οποία μίλησε υπό την καλυψη της  ανωνυμίας), και που διατηρεί οικογενειακούς δεσμούς και φιλική σχέση με την  οικογένεια Άσαντ δήλωσε ότι είχε ο ίδιος τηλεφωνική επικοινωνία και του μεταφέρθηκε  «ότι είναι  καλύτερα».

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η  «Al Quds Al Arabi», ο Άσαντ «πέστη εγκεφαλικό επεισόδιο που επηρεάζει το μάτι και μέρος του σώματός του, αλλά είναι εκτός κινδύνου και η κατάσταση του είναι υπό έλεγχο και υποβάλεται σε ιατρική παρακολούθηση. »

Αντίθετα η συριακή προεδρία διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες αυτές.enabbaladi 27.1.17

To lebanon24 επικαλείται άτομο της συριακής αυτοαποκαλούμενης αντιπολίτευσης για να ισχυριστεί ότι ο Άσαντ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Chami Δαμασκού.

Tags
Back to top button