Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πλοίο με 31 επιβαίνοντες αγνοείται στα ανοικτά των ακτών του Βόρνεο

Ένα πλοίο με 31 επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένων 28 τουριστών από την Κίνα, αγνοείται στα ανοικτά των ακτών του Βόρνεο, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της Μαλαισίας.

Το σκάφος αναχώρησε από την Κότα Κιναμπαλού, την πρωτεύουσα της ανατολικής Πολιτείας Σαμπά της Μαλαισίας, περί τις 21:00 το Σάββατο (03:00 σήμερα Κυριακή ώρα Ελλάδας) με προορισμό έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, το νησί Μενγκαλούμ, σύμφωνα με τον Ραχίμ Ράμλι, έναν αξιωματούχο των λιμενικών αρχών.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο αυτόν, το σκάφος αγνοείται από τις 21:50, δηλαδή την ώρα που αναμενόταν να ελλιμενιστεί στο νησί. Λίγο αργότερα, ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Όμως στην περιοχή επικρατούν κακές καιρικές συνθήκες που δυσχεραίνουν την επιχείρηση, η οποία θα εκταθεί σε μια περιοχή 400 τετραγωνικών ναυτικών μιλίων, συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Αντιμετωπίζουμε ισχυρούς ανέμους και θαλασσοταραχή (...) ζητήσαμε τη βοήθεια της Πολεμικής Αεροπορίας στην έρευνα», σημείωσε ο Ραχίμ Ράμλι.

Tags
Back to top button