Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πέταξαν αυγά στον Έντι Ράμα μέσα στο αλβανικό κοινοβούλιο (φωτό, βίντεο)

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στο βήμα της αλβανικής βουλής, δέχθηκε επίθεση με αυγά από τον βουλευτή του Δημοκρατικού κόμματος Έντρι Χάσα.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της βουλής έδωσε 40 λεπτά χρόνο στον Έντι Ράμα για την ομιλία του όταν όμως ανέβηκε στο βήμα δήλωσε πως τον χρόνο του θα τον δώσει στον αρχηγό του Δημοκρατικού κόμματος τον οποίο ειρωνεύτηκε και είπε πως ο ίδιος θα αποχωρήσει για να προβεί σε συναντήσεις με τους αλβανούς φοιτητές που διαδηλώνουν στα Τίρανα εδω και αρκετές ημέρες.

Εκείνη την στιγμή κατευθύνθηκε τρέχοντας προς το μέρος του ο βουλευτής του ΔΚ Έντρι Χάσα ο οποίος του πέταξε ένα αυγό που τελικά πέρασε ξυστά από το κεφάλι του Αλβανού πρωθυπουργού. Αστραπιαία 7 σωματοφύλακες του πρωθυπουργού ακινητοποίησαν τον Χάσα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο απ’ την στιγμή της επίθεσης.

 

Tags
Back to top button