Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πειραιάς: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι - Ανακρίνουν ύποπτο

Μεγάλη κινητοποίηση στη γειτονιά του Πειραιά με 6 αστυνομικούς με πολιτικά, 2 οχήματα και μια μηχανή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ιστότοπος, οι άνδρες της Ασφάλειας, εισέβαλαν στην κυριολεξία στο ισόγειο της συμβολής των οδών Φαλήρου και Κω στην Παλιά Κοκκινιά.

Αφού έσπασαν την τζαμαρία της κεντρική πόρτας εισέβαλαν και ακινητοποίησαν τον ένοικο του ισογείου.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα και δυο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίες ύστερα από συνεννόηση με τους αστυνομικούς της ασφάλειας, αποχώρησαν.

Μέχρι τώρα, οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον ύποπτο, ενώ κάνουν περιπολίες σε όλη τη γειτονιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άνδρες της ασφάλειας, είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον ύποπτο, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες μετά την έφοδο.

Μια ώρα μετά την έφοδο, οι αστυνομικοί ανακρίνουν και ψάχνουν το χώρο.

ΠΗΓΗ:

Tags
Back to top button