Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Διάσωση 117 προσφύγων και μεταναστών – Εφιάλτης σε ακυβέρνητο πλοίο (βίντεο)

Στο λιμάνι της Πάτρας κατέπλευσε σήμερα το πρωί το εμπορικό πλοίο που μετέφερε 117 πρόσφυγες και μετανάστες, τους οποίους περισυνέλεξε χθες το απόγευμα από θαλάσσια περιοχή, ανοικτά των Παξών. Οι πρόσφυγες…

ανάμεσα στους οποίους δεν υπάρχουν γυναίκες και παιδιά, έχουν μεταφερθεί σε εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, όπου τους δόθηκε φαγητό και νερό.Επίσης, στους χώρους του λιμανιού υπάρχου γιατροί και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας. Όταν ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις, αναμένεται να αποφασισθεί το πού ακριβώς θα μεταφερθούν.

Οι διασωθέντες εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα να επιβαίνουν σε ακυβέρνητο πλοίο 32 ναυτικά μίλια δυτικά των Παξών και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τη διάσωσή τους.

Tags
Back to top button