Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Πανσέληνος: Εντυπωσιακό το «μπλε φεγγάρι» του Αυγούστου - Μαγευτικές εικόνες από Ελλάδα και εξωτερικό

Το δεύτερο ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου έκανε την εμφάνισή του με τις εικόνες να εντυπωσιάζουν.

Η πανσέληνος αυτή, αναφέρεται ως Blue Moon, ένας όρος που μπορεί να αντιπροσωπεύει δύο πράγματα: Είτε την τρίτη πανσέληνο σε μια εποχή που έχει τέσσερις πανσελήνους, είτε, συνηθέστερα, τη δεύτερη από τις δύο πανσελήνους που πέφτουν σε έναν ημερολογιακό μήνα.

Πως η μπλε πανσέληνος επηρρεάζει τον τυφώνα Idalia στη Φλόριντα;

Όπως και η προηγούμενη πανσέληνος την 1η Αυγούστου, αυτή η Μπλε Πανσέληνος είναι επίσης μια «υπερπανσέληνος», ένας δημοφιλής όρος για μια πανσέληνο που συμβαίνει όταν ο φυσικός μας δορυφόρος βρίσκεται πιο κοντά στη Γη, κάνοντάς τον να φαίνεται λίγο μεγαλύτερος στον ουρανό.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Ναύπλιο

 

Σούνιο

Αστυπάλαια

Ρωσία

Κωνσταντινούπολη

Tags
Back to top button