Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πάνω από 14.000 ανήλικοι αλλοδαποί στα ελληνικά σχολεία μόνο το 2021!

Περί τους 14.500 αλλοδαπούς ανήλικους μουσουλμάνους στην συντριπτίκή τους πλειοψηφία έχουν ενταχθεί μόνο φέτος στην εκπαιδευτική διαδικασία, μέσω των «δομών» και των «υπερδομών»  που λειτουργούν από το Υπουργείο Παιδείας χωρίς να αναφέρονται στοιχεία για τα προηγούμενα χρόνια, οπότε ο καθείς μπορεί να φανταστεί τι έχει γίνει με τα σχολεία.

Πρόκειται για 1.500 αλλοδαπούς ανήλικους που φοιτούν σε κέντρα με τον ευφάνταστο τίτλο «Δομές Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων» (ΔΥΕΠ) οι οποίες λειτουργούν εντός των καταυλισμών, 5.000 που μετά από διετή φοίτηση στις ΔΕΥΠ έχουν ενταχθεί στις τάξεις υποδοχής και 8.000 που βρίσκονται στις τάξεις των σχολείων.

Τα στοιχεία αυτά έδωσε στη δημοσιότητα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Κόπτσης.

Επισήμανε, τέλος, ότι στις ΔΥΕΠ, για την αντιμετώπιση των πρόσθετων αναγκών λόγω της πανδημίας, αναβαθμίστηκαν τα δίκτυα και χορηγήθηκαν περί τα 1.000 tablets και ηλεκτρονικές συσκευές για τους μαθητές- πρόσφυγες.

Tags
Back to top button