Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πάνω από 1.300 μετανάστες διασώθηκαν σε 13 χωριστές επιχειρήσεις στη Μεσόγειο σήμερα

Πάνω από 1.300 μετανάστες διασώθηκαν σε 13 χωριστές επιχειρήσεις στη Μεσόγειο σήμερα, αυξάνοντας το σύνολο των ανθρώπων στους οποίους προσφέρθηκε βοήθεια μέσα στις τελευταίες τρεις ημέρες σε τουλάχιστον 2.600, ανέφερε το ιταλικό Λιμενικό Σώμα, το οποίο έχει αναλάβει να συντονίζει τις επιχειρήσεις.

Οι μετανάστες, οι οποίοι επέβαιναν σε 13 σκάφη, διασώθηκαν στην κεντρική Μεσόγειο χάρη στις προσπάθειες των πληρωμάτων σκαφών του ιταλικού Λιμενικού Σώματος, του Πολεμικού Ναυτικού της Ιταλίας και της Βρετανίας, εμπορικών πλοίων και πλοίων μη κυβερνητικών οργανώσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του κέντρου συντονισμού.

 Άλλοι 1.300 άνθρωποι διασώθηκαν προχθές Τετάρτη.

Ο διάπλους της Μεσογείου από τη Λιβύη προς την Ιταλία είναι αυτό το διάστημα η κύρια οδός που επιλέγουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που προσπαθούν να φθάσουν στην Ευρώπη. Συνολικά 181.000 άνθρωποι έκαναν το ταξίδι αυτό πέρυσι, στην πλειονότητά τους με πλοία διακινητών. Πάνω από 5.000 υπολογίζεται πως έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας.

Tags
Back to top button