Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ουκρανοί αστυνομικοί συνέλαβαν Ορθόδοξο ιερέα εν ώρα λειτουργίας-Ρώσοι: Πολεμάμε τον διάβολο στην Ουκρανία (Βίντεο)

Όσο ο Πούτιν έστειλε τις ευχές του σε όλους του Ορθόδοξους Χριστιανούς για την εορτή του Πάσχα, ένα τρομερό βίντεο δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο που δείχνει ρωσόφωνες ηλικιωμένες Ουκρανές να συλλαμβάνονται σε ουκρανικές ορθόδοξες εκκλησιές από αστυνομικούς της χώρας.

Σε ΣΟΚ το Πεντάγωνο! Οι Ρώσοι αναπτύσσουν πυρηνικό όπλο κατά δορυφόρων που μπορεί να «εξαφανίσει» όλη τη χαμηλή γήινη τροχιά

Οι Ευχές του Πούτιν για το Ορθόδοξο Πάσχα

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ευχήθηκε σε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς για την Ημέρα της Αναστάσεως του Κυρίου πριν λίγες ώρες. Οι ευχές του ηγέτη της Μόσχας αναρτήθηκαν στην του Κρεμλίνου τις πρώτες ώρες της Κυριακής 5 Μαΐου. 

Ο Πούτιν τόνισε επίσης πως η δημιουργική και ουσιώδης εργασία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και άλλων χριστιανικών εκκλησιών βοηθάει στην διατήρηση της ιστορικής, πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς και στην διατήρηση ηθικών αξιών στην κοινωνία.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, σε μία εποχή όπως την σημερινή που υπάρχουν πολλές σοβαρές προκλήσεις, οι χριστιανικοί θρησκευτικοί οργανισμοί παράσχουν αποτελεσματική βοήθεια σε όλους αυτούς που την χρειάζονται.

Ο Πούτιν έδωσε έδωσε τέλος συγχαρητήρια στον Πατριάρχη Κύριλλο της Μόσχας και όλης της Ρωσίας, τον οποίον και ευχαρίστησε για το ασκητικό έργο του και την σημαντική συνδρομή του στην ενίσχυση και της ανάπτυξης της «πατρίδας Ρωσίας».

Συλλαμβάνουν Πιστούς στην Ουκρανία;

Πριν λίγες ώρες δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει τρομερές σκηνές σε μία ορθόδοξη εκκλησία στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα, ρωσόφωνες ηλικιωμένες Ουκρανές φαίνονται να συλλαμβάνονται από τις ουκρανικές αρχές μαζί με έναν Ορθόδοξο παπά.

Βάζουν φωτιά στα «μπατζάκια» μας-Χούθι: Θα αρχίσουμε να χτυπάμε στόχους και στην Μεσόγειο

 

Την στιγμή της σύλληψής τους βρίσκονταν πολλοί άνθρωπο στην εκκλησία, φυσικά για τους εορτασμούς της Αγίας Ανάστασης του Κυρίου. Αν και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη στην εκκλησία και ποιος ακριβώς είναι ο λόγος σύλληψης των ηλικιωμένων Ουκρανών και του ιερέα, οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αμέτρητες.

 

Tags
Back to top button