Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκαια: Χειροπέδες σε επιχειρηματία για ενδοοικογενειακή βία

Χειροπέδες σε έναν επιχειρηματία για ενδοοικογενειακή βία πέρασαν πριν μερικές ημέρες αστυνομικοί στη Νίκαια. 
 
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο άνδρας συνελήφθη έπειτα από μηνύσεις της συζύγου του και της θετής του κόρης οι οποίες κατήγγειλαν στις Αρχές ότι ο κατηγορούμενος, ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, έβρισε την γυναίκα του, την απείλησε και την χτύπησε προκαλώντας της σωματικές βλάβες. 
 
Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε η σύζυγός του στους αστυνομικούς, ο 46χρονος την έριξε στο πάτωμα και αποπειράθηκε να την ρίξει από τις εσωτερικές σκάλες του σπιτιού. 
 
Επιπρόσθετα, φέρεται σε προγενέστερο χρόνο να έχει προκαλέσει αίσθημα απειλής και στην θετή του κόρη.
 
Τελικά ο άνδρας εντοπίστηκε στο σπίτι του στον Πειραιά και συνελήφθη αφού προηγουμένως αποπειράθηκε να διαφύγει της σύλληψης. 
 
Κατά τον έλεγχο τυχόν ποινικών εκκρεμοτήτων, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις, για τις οποίες ενημερώθηκε σχετικά το οικείο Τμήμα Ασφαλείας. Μάλιστα, κατά την παραμονή του στο τμήμα, ο κατηγορούμενος άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στον χώρο.
 
Στη σύζυγό του χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ τόσο η ίδια όσο και η κόρη του άνδρα ενημερώθηκαν για την δυνατότητα εγγραφής τους στην εφαρμογή «panic button» (κουμπί πανικού), την οποία εγγράφως αποδέχθηκαν, ακολουθούμενης της προβλεπόμενης προς τούτο διαδικασίας και ενημερώθηκαν επίσης ενυπογράφως για τους φορείς και τις υπηρεσίες παροχής αρωγής σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας. 

Tags
Back to top button