Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Όνειδος-Γιατί δεχθήκαμε να ξεκινήσουν ενταξιακές διαδικασίες στην ΕΕ με τον Ναρκέμπορα Ράμα ενώ χιλιάδες Αλβανοί ξεσηκώνονται;

Η Αλβανία ανοίγει τα πρώτα κεφάλαια στις ενταξιακές συνομιλίες στην ΕΕ την επόμενη εβδομάδα καθώς η Ελλάδα άρει το βέτο, καθώς πανηγυρίζουν στην Αλβανία για την ελληνική υποχωρητική στάση.  

Η Αλβανία θα ανοίξει την Τρίτη (15 Οκτωβρίου) το πρώτο πακέτο  πέντε διαπραγματευτικών κεφαλαίων στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις στην ΕΕ, αφού η Ελλάδα συμφώνησε να άρει το βέτο μετά την αποφυλάκιση ενός Έλληνα πολιτικού της μειονότητας που καταδικάστηκε με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων την οποία αρνείται, τονίζει το άρθρο.

Πως γίνεται μπροστά στον ηθικό αυτουργό της εν ψυχρών δολοφονίας του Έλληνα Κ. Κατσίφα και της πολύμηνης φυλάκισης του Φ.Μπελέρη να άρει η Ελλάδα το βέτο για την Αλβανία;

Γιατί δεχθήκαν να ανοίξουν ενταξιακά κεφάλαια χωρίς να κυρώσουν οι Αλβανοί την συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ του 2009;

Η Αλβανία άντρο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και του Ερντογάν

Πως και για ποιο λόγο η ελληνική πλευρά, δέχθηκε μετά την αναγκαστική αποφυλάκιση του Φρέντυ Μπελέρη  ( είχε εκλεγεί Ευρωβουλευτής), να αρθεί το βέτο σε μια διεφθαρμένη μέχρι το κόκκαλο κυβέρνηση, η οποία υφαρπάζει τις περιουσίες των Ελλήνων στην Χειμάρα, και κατατρέχει του Έλληνες;

Η κυβέρνηση του αλλοπρόσαλλου και ανθέλληνα Έντι Ράμα, έχει γίνει το δεκανίκι του Ερντογάν, κινούμενος  κάθε φορά κατά της χώρας με κάθε ευκαιρία και τρόπο.

Δεν είναι μόνο η δολοφονία των αλβανικών ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας του Έλληνα Κ. Κατσίφα ( πριν μερικά χρόνια) και η πολύμηνη χωρίς νομική στήριξη αυθαίρετη φυλάκιση του Φ.Μπελέρη, αλλά η συνολική πολιτική της γειτονικής χώρας κατά της Ελλάδος, η οποία έχει δώσει και δίνει δουλειά, τροφή και στέγη σε χιλιάδες Αλβανούς που ζουν σε αυτήν.

Ποια ελληνικά συμφέροντα εξυπηρετεί αυτήν την δεδομένη στιγμή, που να δεχθούμε ως Ελλάδα, ενταξιακές διαδικασίες;

Ποιες πιέσεις δέχθηκε η Αθήνα από το Βερολίνο για παράδειγμα για να καταπιεί και αυτήν την πρόκληση από τα Τίρανα;

Είναι γνωστή η λατρεία της Γερμανίας και της Ιταλίας φυσικά με το καθεστώς Ράμα, που ελέγχει την μαφία στην χώρα του και αλλού στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζουμε την συμφωνία Ρώμης και Τιράνων για την δημιουργία κέντρου 30 χιλιάδων μεταναστών από την Ιταλία, και πολλά άλλα , που δείχνουν ότι ο Ράμα εξυπηρετεί τους πάντες εκτός της Ελλάδας φυσικά.  

Η κυβέρνηση του Ράμα, είναι στο στόχαστρο των ΗΠΑ, λόγω των υπόγειων διαδρομών και σχέσεων μεταξύ της αλβανικής και της τουρκικής μαφίας σε Βαλκάνια και Ευρώπη.

Τα δώρα με τα έχουν σαφώς προσανατολισμό την ελληνική πλευρά, και νεο-οθωμανικά σχέδια κατά της χώρας μας, σε σενάρια πολεμικών συγκρούσεων στην περιοχή μας.

Αμερικανοί ειδικοί θεωρούν ότι η κόντρα Ρωσίας και ΗΠΑ, που έχει μεγάλο εθνικιστικό προσάναμμα έτοιμο να βάλει φωτιά στην μεγαλύτερη αποθήκη εκρηκτικών στην γηραιά ήπειρο.

Τουρκία, Αλβανία μαζί με τα Σκόπια αποτελούν σαφώς το τουρκικό τόξο που απειλεί την ελληνική επικράτεια από Βορρά και Δυσμάς.

Η χώρα μας εδώ και μεγάλο διάστημα αποστέλλει τρομερά λανθασμένα μηνύματα σε γειτονικά κρατίδια και στην Τουρκία, κάνοντας συνεχώς υποχωρήσεις σε πολλά ζητήματα, και αυτό έχει δημιουργήσει μια εντελώς λανθασμένη εικόνα σε σχέση με την ισχύ των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Κάποτε “οι φίλοι μας” Άγγλοι και Γάλλοι μας ανάγκασαν να υποχωρήσουμε χωρίς ντουφεκιά από την Ανατολική Θράκη δίνοντας την ως δώρο στον αιμοδιψή Κεμάλ, τώρα θέλουν  να κάνουμε το ίδιο στο Αιγαίο, αλλά και σε άλλα ζητήματα, αλλά έως εδώ και μη παρέκει πλέον.            

 

Tags
Back to top button