Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ολλανδία: Ζευγάρι πήραν ναρκωτικά για περιπετειώδες ερωτικά παιχνίδια με αυγά- Κατέληξαν στο νοσοκομείο

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η ερωτική συνεύρεση ενός 29χρονου Ολλανδού με τη σύντροφό του, ο οποίος είχε τη φαεινή ιδέα να πάρει με την αγαπημένη του ναρκωτικά, προκειμένου να διευρύνουν τους σεξουαλικούς τους ορίζοντες.Δυστυχώς τα σχέδια τους πήραν αντίθετη τροπή.

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Dutch Magazine for Healthcare, το ζευγάρι είχε πάρει το ναρκωτικό GHB, μία από τις ουσίες που χαρακτηρίζονται «date-rape drugs» αφού έχουν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα από δράστες σε βιασμούς, για να καταστήσουν τα θύματά τους τελείως ανήμπορα. 

Όπως εξήγησε ο 29χρονος στους γιατρούς του νοσοκομείου όπου κατέφθασε την ίδια μέρα με βασανιστικούς πόνους, υπό την επήρεια των ναρκωτικών αποφάσισαν μαζί με τη σύντροφό του να βράσουν 15 αβγά, να τα ξεφλουδίσουν και κατόπιν να τα εισάγουν στο απευθυσμένο του.

Ο μεγάλος αριθμός των σφοχτών αβγών προκάλεσε ρήξη του εντερικού τοιχώματος με αποτέλεσμα να νιώσει φριχτό πόνο λίγη ώρα αργότερα και να σπεύσει στο νοσοκομείο. 

Οι γιατροί αποφάσισαν αμέσως να προχωρήσουν σε επείγουσα λαπαροτομία, ώστε να αποκτήσουν γρήγορα πρόσβαση στην κοιλιακή χώρα του άνδρα και να αφαιρέσουν τα πολτοποιημένα αυγά και τα αέρια που θα μπορούσαν να τον σκοτώσουν, αν η επέμβαση καθυστερούσε. 

«Αφαιρέσαμε τα αυγά και ξεπλύναμε την κοιλιακή κοιλότητα όσο καλύτερα μπορούσαμε, ενώ στη συνέχεια ράψαμε την οπή που είχε δημιουργηθεί στο εντερικό τοίχωμα», αναφέρει ένας από τους γιατρούς που τον είχε αναλάβει στο περιοδικό. Όπως εξηγεί μάλιστα, ο άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Εντατική για αρκετές ώρες μετά την επέμβαση, προτού μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο, όπου και παρέμεινε για μια εβδομάδα πριν πάρει εξιτήριο.

Tags
Back to top button