Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Οι Γερμανοί θα πιέσουν τον Τραμπ να αλλάξει απόφαση για τη συμφωνία με το Ιράν

Η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί πως η απόφαση της Ουάσιγκτον να αποχωρήσει μονομερώς από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης είναι λάθος και το Βερολίνο.

Η γερμανική κυβέρνηση ελπίζει πως υπάρχουν ακόμη πιθανότητες οι ΗΠΑ να πεισθούν ώστε να αποφύγουν να τιμωρήσουν τις ξένες εταιρείες που επιχειρούν εκεί, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

«Υπάρχει μια προθεσμία έως και 90 ημερών» είπε ο Πέτερ Αλτμάιερ στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, αναφερόμενος στο χρονικό διάστημα που έχουν οι ξένες επιχειρήσεις προκειμένου να συμμορφωθούν με τις αμερικανικές κυρώσεις ειδάλλως θα έρθουν αντιμέτωπες με πρόστιμα.

«Σε αυτό το διάστημα, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες προκειμένου να πείσουμε την αμερικανική κυβέρνηση να αλλάξει τη συμπεριφορά της» τόνισε ο Γερμανός υπουργός.

«Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω συνομιλιών και με το να εξηγήσουμε ότι στο τέλος όλοι θα βγουν χαμένοι εάν καταλήξουμε σε μια παγκόσμια κλιμάκωση μονομερών μέτρων» κατέληξε ο Πίτερ Αλτμάιερ.

 

Tags
Back to top button