Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Oι ΕΔ σε επιφυλακή & ο Μητσοτάκης στην Επίδαυρο

Aρχίζει και προβληματίζει ο Κ. Μητσοτάκης με την στάση του. Ενώ εδώ και κάποια 24ωρα υπάρχει κρίση στο Αιγαίο, ο Πρωθυπουργός όπως φαίνεται ξεκίνησε τις διακοπές. 

Φυσικά και έχει το δικαίωμα να ξεκουραστεί, δεν λέμε το αντίθετο. Όχι όμως αυτή την χρονική περίοδο. Όχι τώρα που η Τουρκία κλιμακώνει συνεχώς. Την στιγμή που ο Ερντογάν μετατρέπει σε τζαμία την Αγιά Σοφία, ο Έλληνας Πρωθυπουργός δείχνει να βρίσκεται σε άλλη διάσταση. 

Αυτό βέβαια τείνει να γίνει ένα σύνηθες φαινόμενο σε περιόδους κρίσεως. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις φωτογραφίες με τον Α. Τσίπρα το περασμένο καλοκαίρι; Ο τότε Πρωθυπουργός απολάμβανε τις διακοπές του σε θαλαμηγό εφοπλιστικής οικογένειας, λίγες εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι! 

Το πρώτο ατόπημα Μητσοτάκη 

Ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε μερική επιφυλακή, ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του πήγαν στην Αντίπαρο και φωτογραφήθηκαν με το ζεύγος Χανκς!   

Το δεύτερο ατόπημα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Επίδαυρο βρέθηκαν την Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, για να παρακολουθήσουν τους «Πέρσες».

Και οι δύο φορούσαν μάσκα κατά την είσοδό τους στον χώρο μέχρι που κάθισαν στις θέσεις τους.

Μαζί τους βρέθηκε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη που παρακολούθησε και το Σάββατο την παράσταση.

Οι «Πέρσες» του Αισχύλου ήταν η πρώτη τραγωδία που μεταδόθηκε ζωντανά σε όλο τον κόσμο πλην Ελλάδας από την Επίδαυρο, μέσω διαδικτύου.

Στους «Πέρσες», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, Λυδία Κονιόρδου, Νίκος Καραθάνος και Αργύρης Πανταζάρας. 

Ενώ λοιπόν ο Ερντογάν κάνει Ψυχολογικές Επιχειρήσεις, ο Μητσοτάκης ''διασκεδάζει''! Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Tags
Back to top button