Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Oδηγός Corvette πήγε να κάνει ντόνατς αλλά αποδείχθηκε μεγάλος ... γκαντέμης (βίντεο)

Μπορεί τα δικαστήρια να κάνουν χρόνια για να βγάλουν μια τελεσίδικη απόφαση, όμως η λεγόμενη «θεία δίκη» απονέμεται πολλές φορές αμέσως. Για να τιμωρηθείς αμέσως για μια αταξία σου όμως πρέπει να είσαι και άτυχος. Όπως αυτός ο οδηγός Corvette που φαίνεται πως είναι μέγας γκαντέμης. Νύχτα, σε έναν έρημο δρόμο της λουτρόπολης Guaratuba στη Βραζιλία, αποφάσισε να χαρεί το θηρίο του κάνοντας μερικά ντόνατς.

Η Corvette άλλο που δεν ήθελε, αλλά πριν κατακαθίσει ο καπνός από τα λάστιχα, εμφανίστηκε από το πουθενά ένα περιπολικό. Και οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν τον επιδειξία αλά αμερικανικά: με τα όπλα προτεταμένα. Τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο και τον έβαλαν στη μέση, σε διασταυρούμενα «πυρά» σαν να ήταν ο Bin Laden.

Τελικά, δεν ξέρουμε ποια ήταν η τιμωρία του. Όποια και να ήταν όμως, θα το σκεφτεί διπλά στο μέλλον πριν κάνει «σβούρες» σε δημόσιο δρόμο.

Πηγή: Κλεάνθης Τριανταφυλλίδης,

Tags
Back to top button