Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ «οχυρώνει» ενεργειακά τις ΗΠΑ

Ο Τραμπ υπέγραψε επίσης ένα διάταγμα με το οποίο επισπεύδονται οι περιβαλλοντικές μελέτες και η έγκριση έργων υποδομών υψηλής προτεραιότητας.

Τα έργα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για την κατασκευή αεροδρομίων, αυτοκινητοδρόμων και γεφυρών.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Αμερικανός πρόεδρος σημείωσε ότι η κυβέρνησή του «θα επαναδιαπραγματευτεί ορισμένους από τους όρους» κατασκευής του αγωγού Keystone XL, προσθέτοντας ότι θα δημιουργηθούν «πολλές θέσεις εργασίας, 28.000 θέσεις, θαυμάσιες δουλειές στον κατασκευαστικό τομέα».

Σημείωσε επίσης ότι και ο αγωγός της Βόρειας Ντακότας «θα υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις που θα διαπραγματευτούμε εμείς».

Τα διατάγματα του, υποστήριξε, «θα επαναφέρουν στη δουλειά πάρα πολλούς χαλυβουργούς».

«Επιμένουμε ότι αν πρόκειται να κατασκευάσουμε αγωγούς στις ΗΠΑ, οι σωλήνες θα πρέπει να φτιάχνονται στις ΗΠΑ», κατέληξε.

Tags
Back to top button