Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ο Σ.Λαβρόφ θα συναντηθεί με τη συριακή αντιπολίτευση στις 27 Ιανουαρίου στη Μόσχα

Ο Ρώσος υπουργός των Εξωτερικών, Sergey Lavrov θα συναντηθεί με τη συριακή αντιπολίτευση στις 27 Ιανουαρίου, στη Μόσχα, μεταδίδει το πρακτορείο RIA, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο των Εξωτερικών.

Στο μεταξύ οι ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ της συριακής κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης στο Καζακστάν, έφεραν στην επιφάνεια το όριο των προσπαθειών της Ρωσίας, της Τουρκίας και του Ιράν, αναφορικά με τον βαθμό επιτυχίας των διαμεσολαβητικών προσπαθειών επίλυσης της εξάχρονης αιματηρής διαμάχης.

Πρόκειται για την πρώτη φορά μέσα σε εννέα μήνες, που οι δύο πλευρές κάθονται στο ίδιο τραπέζι, έστω κι αν δεν το επεδίωξαν, ενώ είναι επίσης η πρώτη φορά, που προεδρεύουν στη διαδικασία των συνομιλιών, η Μόσχα, η Άγκυρα και η Τεχεράνη. Οι ΗΠΑ από την πλευρά τους, συμμετέχουν ως παρατηρητής.

Το γεγονός της διεξαγωγής των συνομιλιών χαρακτηρίζεται διπλωματικά ως πρακτικό δείγμα της προσπάθειας ενίσχυσης της επιρροής των τριών χωρών στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, ενώ οι ΗΠΑ επανεξετάζουν τις θέσεις τους, καθώς η νέα κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ μόλις ανέλαβε την εξουσία.

Οι διαπραγματεύσεις δεν διεξάγονται με συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι τώρα, εξέλιξη που δηλώνει τα προβλήματα αξιοπιστίας με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπες ως προς τη διαδικασία, η Ρωσία, η Τουρκία, αλλά και το Ιράν, καθώς η κάθε χώρα έχει τα δικά της συμφέροντα.

Tags
Back to top button