Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

O συριακός στρατός στα 11χλμ από την Al Bab

O στρατός ο συριακός βρίσκεται πλέον στα 11 km από την πόλη Al Bab που ελέγχει η ΙSIS και διεκδικεί ο τουρκικός στρατός εισβολής στην ανατολική επαρχία του Χαλεπίου στη Βόρεια Συρία.

Οι γρήγορες προελάσεις που πραγματοποίησε ο συριακός στρατός στα κατεχόμενα από την ISIS εδάφη τον έφεραν σε απόσταση 11 km από την κυρίως πόλη που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος.Ο στρατός πέτυχε να ανακαταλάβει ένα στρατηγικό ύψωμα επιτήρησης το Al-Musherfeh όπως και την ύπαιθρο  Madyuneh .

Ο συραικός στρατός εδώ και 15 ημέρες  εξαπέλυσε μια επίθεση στην ανατολική επαρχία του Χαλεπίου για να επανακτήσει θέσεις που έχει καταλάβει η  Daesh και πέτυχε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ν΄απελευθέρωσει περισσότερα από 15 χωριά και κωμοπόλεις και τον οικισμό Kano που είχε κυριεύσει η τρομοκρατική οργάνωση.Σήμερα ο στρατός απελευθέρωσε και την πόλη Ayn al-Jahsh.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολεμικού ανταποκριτή  ο στρατός έστειλε ενισχύσεις στην περιοχή για να ενισχύσει τις επιχειρήσεις του κατά θέσεων των τζιχαντιστών.

Τόσο το πυροβολικό όσο και η συριακή αεροπορία βάλουν κατά θέσεων της ουαχαμπίτικης οργάνωσης σε συνεχόμενη βάση ενώ καταστράφηκαν κονβόι της Daesh αλλά και επλήγησαν οι πρώτες γραμμές του μετώπου των τρομοκρατών στην πόλη  al bab.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Daesh μπορεί να εμποδίσει την έξοδο των κατοίκων από την πόλη για να τους χρησιμοποιήσει ως ανθρώπινες ασπίδες . Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του συριακού στρατού κατά τον ανταποκριτή θα συνεχιστούν ώσπου να ελέγξει το σύνολο των περιοχών και θέσεων που κατέχει  η DAESH στην ανατολική επαρχία Χαλεπίου .

Από την άλλη πλευρά την ίδια στιγμή ο τουρκικός στρατός και ο FSA έχουν παγιδεύσει το Al-Bab από 6 σημεία αλλά δεν το απέκλεισαν ολοσχερώς  με βάση τη στρατηγική τους όπως διατείνεται το trt…..

dimpenews.com

Tags
Back to top button