Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ο νέος Αμερικανός υπουργός Άμυνας πέρασε την πρώτη του ημέρα στο γραφείο εξολοθρεύοντας ισλαμιστές

Ο νέος Αμερικανός υπουργός Άμυνας James Mattis πέρασε την πρώτη του ήμερα στο γραφείο κτυπώντας την ISIS 31 φορές σε Συρία και Ιράκ. Ο Mattis πέρασε την είσοδο του Πενταγώνου για  πρώτη φορά ως υπουργός Άμυνας το πρωί του Σαββάτου και μέρι το τέλος της ημέρας είχε δώσει εντολή για 31 αεροπορικές προσβολές εναντίον της ISIS.

Μια πλειάδα από αεροσκάφη και UAV πραγματοποίησαν 25 αποστολές στην Συρία και 6 στο Ιράκ. Στην Συρία δύο αεροπορικές προσβολές κατέστρεψαν μονάδες της ISIS κοντά στην πόλη al-Bab. Στη Ράκκα οι αεροπορικές προσβολές έφτασα τις 22 καταστρέφοντας 12 μονάδες των ισλαμιστών, εννέα οχυρωμένες θέσεις, δύο υπόγειες εγκαταστάσεις κατασκευής εκρηκτικών και ένα σταθμό διοίκησης.

Τέλος τα αμερικανικά αεροσκάφη κτύπησαν και ύο πετρελαιοπηγές της ISIS κοντά στην  Deir ez Zour.

Tags
Back to top button