Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ «ρίχνει» το φταίξιμο για τις φωτιές στις περιβαλλοντικές οργανώσεις

Οι φονικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια οφείλονται εν μέρει στις αγωγές που υπέβαλλαν περιβαλλοντολόγοι, ώστε να εμποδίσουν την αραίωση δασικών εκτάσεων, υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ.

«Ακραίες περιβαλλοντικές οργανώσεις που προτιμούν να καεί ένα ολόκληρο δάσος αντί να κόψουν ένα μόνο δέντρο ή να αραιώσουν δασικές εκτάσεις, κατέθεσαν αγωγές για να εμποδίσουν τη διαχείριση των δασών», δήλωσε ο Ράιαν Ζίκε. «Ναι, αποδίδω ευθύνη» στους περιβαλλοντολόγους», συμπλήρωσε, αλλά απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένες οργανώσεις.

Για την καταστροφή ευθύνονται και άλλες μεταβλητές, όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες, οι πιο ακραίες ιστορικά συνθήκες ξηρασίας και τα πολλά ξερά δέντρα, δήλωσε ακόμη ο Ζίκε.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 8 Νοεμβρίου προκάλεσε τον θάνατο 79 ανθρώπων, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, ενώ 699 εξακολουθούν να αγνοούνται.

Tags
Back to top button