Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Αμυράς έκανε «ποδαρικό» στο email παραπόνων του Φλαμπουράρη

«Σεφτέ» στο ηλεκτρονικό… κυτίο παραπόνων για την γραφειοκρατία, που άνοιξε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, έκανε ο Γιώργος Αμυράς. Οπως γνωστοποίησε ήδη έχει στείλει e-mail με ερώτησή του.

«Του έστειλα, του έκανα ποδαρικό του κ. Φλαμπουράρη. Του έστειλα email και του έκανα σεφτέ και του γράφω: »Αγαπητέ υπουργέ, για ποιο λόγο στην Ελλάδα πληρώνουμε έως και επτά φορές ακριβότερα τα προϊόντα της L’ Oreal απ’ ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Σας επισυνάπτω και σχετική τεκμηρίωση», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού.

O υπουργός Επικρατείας, που είναι αρμόδιος για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, θέλοντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της γραφειοκρατίας κάλεσε τους πολίτες να του στέλνουν email, αναφέροντας τα προβλήματά τους.

 

Tags
Back to top button