Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο 27χρονος Έλληνας επικοινωνιολόγος στο επιτελείο του Εργατικού κόμματος (φωτό)

Ένας Έλληνας είναι υπεύθυνος για το «ροκάνισμα» της διαφοράς των Εργατικών όταν η Τερέζα Μέι αποφάσισε να εξαγγείλει πρόωρες εκλογές. Σήμερα, που οι Βρετανοί οδηγούνται στις κάλπες, ένας Έλληνας, έχει βάλει το δικό λιθαράκι.

Το όνομά του Ορέστης Καρύπης και είναι επικοινωνιολόγος. Είναι ο… Έλληνας των Εργατικών, ο άνθρωπος που νυχθημερόν δουλεύει με τους υποψήφιους βουλευτές του Εργατικού κόμματος με στόχο να αποτρέψουν την… αυτοδυναμία των Συντηρητικών και της Τερέζα Μέι.

Ο νεαρός Έλληνας επικοινωνιολόγος έχει προετοιμάσει τις καμπάνιες αρκετών υποψήφιων βουλευτών του Εργατικού κόμματος. Παράλληλα συμμετέχει ενεργά και στα επικοινωνιακά πρότζεκτ του κόμματος αλλά και στις αναλύσεις που γίνονται σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν όλα τα αδύναμα σημεία και "απειλήσουν" την Τερέζα Μέι και τους Τόρις της.

Ποιος είναι ο Ορέστης Καρύπης

Γεννήθηκε το στις 13 Ιουνίου του 1989 στην Αθήνα. Αφού τελείωσε το λύκειο στα Εξάρχεια σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το 2009 ξεκίνησε να δουλεύει ως δημοσιογράφος στον Ant1. Εκεί παρέμεινε για ένα χρόνο και μετά ξεκίνησε να εργάζεται στο Βήμα. Ωστόσο γρήγορα κατάλαβε πως τον ενδιαφέρει η πολιτική.

Το 2012 ξεκίνησε να εργάζεται με Έλληνες βουλευτές, αναλαμβάνοντας το κομμάτι της επικοινωνίας. 

Το 2015 ο Ορέστης Καρύπης ήταν ο άνθρωπος που φρόντισε για ένα εξάμηνο την εικόνα του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, όπως επίσης και την γενικότερη πολιτική επικοινωνία του.

Ο Ορέστης Καρύπης δουλεύει τους τελευταίους επτά μήνες στην εταιρία PM, η οποία αναλαμβάνει προεκλογικές καμπάνιες σε όλη την Ευρώπη. , όταν ο νεαρός Έλληνας επικοινωνιολόγος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προεκλογική καμπάνια του Λαϊκού Κόμματος για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία (VVD) του φιλελεύθερου πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε, αφού είχε αναλάβει προσωπικά τον προεκλογικό αγώνα τριών από τους σημαντικότερους υποψηφίους του.

Tags
Back to top button