Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ν.Τόσκας: «Η αριστερά αποτελεί την κύρια δύναμη για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό  ΣΚΑΪ παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Ο κ. Τόσκας έκανε σφοδρή κριτική στην αντιπολίτευση τονίζοντας πως η κριτική που δέχεται ο ίδιος μετά το χτύπημα στην κλούβα των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, έιναι προσπάθεια της αντιπολίτευσης να υποβαθμίσει τις πρόσφατες επιτυχίες της αστυνομίας, δηλαδή την σύλληψη της Πόλας Ρούπα.

«Η αριστερά είναι η κύρια δύναμη απέναντι στην τρομοκρατία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν είναι κάτι καινούργιο οι επιθέσεις κατά των αστυνομικών αλλά και η κατάσταση στα Εξάρχεια.

Παράλληλα ο κ. Τόσκας υποστήριξε πως υπάρχει αύξηση της αστυνόμευσης και μείωση της εγκληματικότητας, ενώ για την δήλωση του κ. Μητσοτάκη πως θα καθαρίσει τα Εξάρχεια μέσα σε ένα μήνα είναι «πολύ επιπόλαιη» όπως και η αντίληψη ότι «η αστυνομία θέλει αλλά ο υπουργός δεν την αφήνει», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο κ. Τόσκας υποστήριξε ότι αντιμετωπίζονται σταδιακά τα προβλήματα δεκαετιών που είχαν αφεθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις να χρονίζουν και χωρίς αστυνομική παρέμβαση.

Tags
Back to top button