Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ντόναλντ Τραμπ: «Εάν το Σικάγο δεν ηρεμήσει θα στείλω το FBI»

Σαφή προειδοποίηση στο Σικάγο απεύθυνε ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναφερόμενος στο απίστευτο αρνητικό ρεκόρ ανθρωποκτονιών και γενικότερα της εγκληματικότητας στο Σικάγο.

Η πόλη έχει ένα από τους πλέον υψηλούς αριθμούς δολοφονιών στις ΗΠΑ. Το 2016 σημειώθηκαν 762 ανθρωποκτονίες σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ των τελευταίων 19 ετών.

Τώρα ο αμερικανός Πρόεδρος εκνευρισμένος από την κατάσταση που επικρατεί σημείωσε:

«Εάν το Σικάγο δεν διορθώσει αυτή την τρομερή «σφαγή» που συμβαίνει εκεί με 227 περιστατικά πυροβολισμών και 42 θανάτους μέσα στο 2017 (24% άνοδος από το 2016) τότε θα στείλω τις ομοσπονδιακές δυνάμεις».

Tags
Back to top button